2009. március 25., szerda

Szevasztok!

Az WhiteFülben két trombitással fog kiegészülni a MONDAYSIN! Az "univerzum legjobb fúvósai" -ként elhíresült ikerpár (Ádám Csaba és Ádám János) számos hazai felvétlen és koncerten bizonyította már tehetségét. A próbák gőzerővel folynak, számíthattok néhány rezesebb számra.

Emlékeztetőül:
április 6.
,
WhiteFül
(Vásárhelyi Pál kollégium, XI. Kruspér utca 2-4.),
kezdés 9-kor, belépő nincs!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

De akkor valaki videózzon és rakja fel youtube-ra!! És máskor is lesztek a trombisokkal? Legalább az új számokat hagy lássuk!

Enikő

Névtelen írta...

Télleg jó lenne, ha lennének videók, ahogy Enikő is mondta, de az új számokról még annyit, hogy nem fogjátok frissíteni a myspace-t??

Ottó

Unknown írta...

Enikő: én is remélem, h valaki fog videózni. Úgy néz ki, hogy az utána való hét pénteken is lesz koncertünk(ápr. 17) valahol a Blahánál, de sajnos még nem tudom a hely nevét. Elvileg ott is lesznek a trombitások, ezért is gondoltuk, h érdemes megtanulniuk a számokat, mert akkor rögtön két helyen is játszhatunk velük.
Otto: Hát sajnos a MySpace frissítése nem olyan egyszerű, mert előtte azokat a számoket fel is kell venni és ahhoz egy csomó dolgot össze kell rakni, be kell állítani, aztán a felvételt elkészíteni, megkeverni... Szóval az nagy meló és ezért csak akkor szoktak zenekarok számokat rögzíteni, ha van elég. Mi is lassan rászánjuk magunkat, sztem nyáron már meglesznek.

Üdv: Pogesz

Névtelen írta...

Ha úgy jön ki a lépés (nem keresztezik egymást a zenekarok (Effeta, PUF, MondaySin) fellépései), akkor szívesen közreműködünk a zenekar további életében.
Üdv: a trombitások